(+612) 2531 5600

info@la-studioweb.com

PO Box 1622 Colins Street West Victoria 8077 Australia

Blog

Tinder, Bumble och Happn: Vilken app har mest dating potential?

Emellanat nar sjalv hor mina foraldrar och deras vanner prata ifall hur de traffades inser jag baksida av underben olik det ar idag jamfort med enar. Det verkade sa enkelt, pappa sag en vacker tjej, gick upp till henne och fragade henne om en dejt, och det varenda det – 10 ar senare aktenskap de sig, fick kidsen och kopte ett hus. Idag inneha dejtingapparna forandrat helt hur vi gar tillvaga. Problemet ar att det finns en hel segment appar pa marknaden och ifall jag ska vara hedersam sa inneha jag ej tid att anvanda dem allihopa.

Fragan ar vilken app som passar mej superb att hitta den justera? Mina andra singelvanner har allihopa annorlunda asikter ifall vilken app man amna anvanda, och jag antar att vi har haft annorlunda framgangar med var och en av dem. Baksida av underben jag dock inneha lart mej ar att de tre stora dejtingapparna i Sverige just nu ar Tinder, Happn och Bumble. Dock verkar det som allihopa apparna fyller lite olika syften, syften som jag sjalv maste ta reda pa.

Jag har klagat ovan min eviga status som singel ett bra tag, sa jag bestamde undertecknad forut att utprova allihopa tre apparna och granska dating-app-kulturen. Forhoppningsvis kan du fa bruk fran mina konklusion och forbruka tiden du far ovanfor till roligare don, till exempel att dejta och ses nya manniskor.

Sjalv varje ratt skeptiskt till Bumble fran forsta borja

Pratar om TinderTinder inneha ungefar blivit ett fran de ord som manniskor anvander som ett verb genast – du vet som, “Jag tindrade haromdagen och sjalv traffade den konstigaste killen”. Efter att ha anvant tinder i nagra manader vill jag yttra att appen inte ar aktuell fran annorlunda orsak: en sall medley fran konstiga och ofrascha typer.

Vi vet all hur det fungerar – stall in dina filter och glana nar tusentals “lampliga” killar dyker upp en och en kungen din bildskarm. Svep at vanster forut att avvisa, svep at hoger forut en tillfalle … och om man rakade svepa at hoger, kan det bli en match.

Det ar enkelt, men jag tycker att det ar sant komplicerat att differentiera de trevliga killarna fran de som bara vill ha ”skoj”. Hur flertal ganger har sjalv matchat med en attraherande kille, som resulterat i ett ”fylle meddelande” klockan 03 kungen natten? Dessvarre har det hant nagra ganger och det far mej att ifragasatta undertecknad sjalv och hur jag ser ut.

Jag tror att det handlar om appen, jag har inte kommit i kontakt med en enda som var ute efter en genuin date. Jag domer ej nagon som ar ute forut nagot kvickt, men for mig kanns det som om det ar nagot jag skulle fabulera Stureplan.

Tinders domslut: ifall du ar ute efter att kvickt date sa ar detta appen forut dig, personligen soker jag nagot djupare och mer meningsfullt.

Appen fungerar kungen informativa inlГ¤gg synonym satt som Tinder, men kungen Bumble ar det enbart tjejen som kan avsanda forsta meddelandet. Dvs, det ligger helt kungen kvinnan att starta en pratstund, killar kan ej skapa nagot. Och acceptera det kanske ar nytankande i en annars mansdominerad varld, men sjalv gillar appar dar alla kan lite igangsattning en konversation, independent av kon. Jag forstar att Bumble har skapats forut att hindra alltsammans problemet med “sleazy killen” som Tinder inneha problem med.

Dvs nar en pratstund startar inneha du bara 24 timmar att genmale mellan varje anslag

Men det finns en annan synvinkel med Bumble, och det ar tidsgransen. Om du matchar med nagon borjar en 24-timmars tidsbegransning och ifall du inte meddelar honom inom dessa 24 timmar sa forsvinner din match. Vilket later nog bra med i praktiken ar det en enorm stressfaktor. Tank ifall du hade en kvall ute med dina flickvanner eller helt spartanskt kanner pro att besta ”ledig” fran din telefon och sa ar allihopa progress du gjort borta.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.